phone mobile heart Kelionių organizatorius ITAKA Kelionių organizatorius ITAKA Flag of Belarus airplane
>Blogas>

„Itaka“ pristato žiemos kelionių kryptis

Užtikrinkite saulėtų dienų pratęsimą ir žiemą: „Itaka“ pristato žiemos kelionių kryptis
Daiva Strumskienė

Daiva Strumskienė
Direktoriaus pavaduotoja
2023-07-31 | #Madeira #Egiptas

Užtikrinkite saulėtų dienų pratęsimą ir žiemą: „Itaka“ pristato žiemos kelionių kryptis

Nors vasara dar tik įgavo pagreitį, bet norintys sutaupyti, jau dabar turėtų suskubti rezervuotis kelionę žiemos atostogoms. Kelionių organizatorius „Itaka“ pristato ne tik žiemos sezono kelionių kryptis, bet ir ypatingas sąlygas, perkantiems keliones iki rugpjūčio 31-os dienos.

Iškeiskite žiemą į amžinąjį pavasarį Madeiroje
Madeira turi viską, ko norisi atostogų metu: malonų klimatą, įspūdingus maršrutus aktyviam laisvalaikiui, žavingus paplūdimius ramiam poilsiui ir jaukius miestelius gastronominiams atradimams. Ne be reikalo Madeira metai iš metų išlieka viena populiariausių „Itaka“ kelionių krypčių ne tik vasarą, bet ir visus metus. Dėl savo klimato, Madeira vadinama amžinojo pavasario sala, tad net ir žiemą čia galima mėgautis gėlių žiedais ir tropiniais vaisiais.

Porto Monizo lavos baseinai Madeiroje
Porto Monizo lavos baseinai Madeiroje

Madeiroje puikiai dera ir ramus poilsis, ir aktyvus laisvalaikis. Jei kojas norisi ištiesti – aplink visą salą gausu paplūdimių viešbučio baseinų ir maudyklų. O norintiems kojas pramankštinti – saloje laukia šimtai kilometrų pasivaikščiojimo maršrutų. Žygių takai driekiasi itin vaizdingose vietovėse, galima pasivaikščioti levadomis senoviniuose laurų miškuose, o taip pat ir kopti į kalnų viršūnes, nuo kurių atsiveria įspūdingi vaizdai.

Pradžiuginkite vaikus žiemos atostogomis Marsa Alame
Jei į žiemos kelionę planuojate leistis kartu su visa šeima, svarbu tinkamai pasirinkti kelionės kryptį, kad netrūktų ne tik gero oro, bet ir pramogų. Visos šeimos norus bei poreikius idealiai išpildo dar neatrastu Egipto brangakmeniu vadinamas Marsa Alamas. Kadaise buvęs mažas žvejų kaimelis, dabar laikomas vienu perspektyviausių ir sparčiausiai besivystančių Egipto kurortų, kuris turi naujausius viešbučius ir moderniausią infrastruktūrą, kuri ypatingai pritaikyta ir vaikams, čia pilna baseinų, vandens kalnelių bei vaikų žaidimų kambarių su linksmais animatoriais.

Marsa Alamo viešbučiai siūlo pramogas visiems
Marsa Alamo viešbučiai siūlo pramogas visiems

Marsą Alamą ypatingai vertina nardymo entuziastai. Išmėginkite šią pramogą kartu su visa šeima. Kurorte įsikūrę nardymo centrai siūlo pramogų paketus tinkamus ir vaikams. Pavyzdžiui, turiningas ir saugus pasirinkimas paviršinis nardymas rife (snorkelingas), jo metu nereikia nerti gilyn – plaukiojama paviršiuje. Ir mažus, ir didelius sužavės turtingas povandeninis pasaulis, pilnas spalvingų koralų ir nematytų vandens gyvūnų. O tiems, kurie panerti dar nedrįsta, tikrai patiks pasiplaukiojimas laivais permatomu dugnu!

Paskirkite žiemos atostogas Faraonų lobiams atrasti
Tiems, kurie šią žiemą nori ne tik papoilsiauti, bet ir atrasti šį tą naujo, idealiai tiks bene populiariausia „Itaka“ organizuojama pažintinė kelionė „Faraonų lobiai“. Šis pasirinkimas ypatingas tuo, kad kelionė iš Asuano į Luksorą vyksta patogiu kruiziniu laivu – plaukiojančiu viešbučiu. Kruizo maršrute – Asuanas, Edfu, Karalių slėnis, kuriame atrasta Tutanchamono kapavietė, garsiosios Luksoro, Karnako, Kom Ombo, Edfu šventyklos bei dar pora dienų Marsa Alamo kurorte.

Pažintinė kelionė „Faraonų lobiai“
Pažintinė kelionė „Faraonų lobiai“

Pažintinė kelionė užtikrina geriausius kelionės įspūdžius, nes nebereikia sukti galvos dėl atostogų veiklų, viskas jau suplanuota už jus. O profesionalų sukurta ir nuglūdinta kelionės programa nustebins net ir visko mačiusius kelionių entuziastus. Ši kelionė tokia mėgstama poilsiautojų, kad nortiems joje užsitikrinti vietą, reikėtų suskubti, nes atėjus žiemai iš kelionė jau būna pilnai išpirkta.

Mėgstantiems savarankiškas keliones – „Itaka“ SMART kelionės
Jei kelionės metu norite patys susikurti savo atradimus, galite pasirinkti „Itaka“ savarankiškas keliones. Tokiu atveju, jūs patys sprendžiate, kur ir iš kur, kada bei kiek laiko keliausite, bet taip pat gaunate užtikrintą 24/7 lietuviškai kalbančio „Itaka“ kelionių eksperto nuotolinę pagalbą.

Tenerifė - viena iš „Itaka“ SMART krypčių
Tenerifė - viena iš „Itaka“ SMART krypčių

Šiuo metu jau galite rinktis Larnaką, Pafosą, Maltą, Stambulą, Gran Kanariją, Tenerifę, Dubajų. O greitu metu prekyboje taip pat pasirodys Kataras, Maldyvai, Mauricijus, Marakešas, Agadyras.

Išsamiau susipažinti su „Itaka“ SMART kelionių pasiūlymais galite paspaudę šią nuorodą.

Suskubkite ir pasinaudokite ypatingais pasiūlymais
„Itaka“ komanda pataria, kad rezervuojant keliones anksčiau, galima gauti geresnes sąlygas už žemesnes kainas. Tai ypač aktualu keliaujantiems su šeima, nes šeimyniniai kambariai būna išperkami greičiausiai ir planuojant žiemos atostogas vėliau – tokių kambarių pasiūloje tiesiog nebelieka.

Įsigyjantiems kelionių paketus užsakomaisiais skrydžiais iki rugpjūčio 31-os dienos „Itaka“ siūlo ne tik plačiausią pasirinkimą, bet ir kitas pridėtines vertes:
- Nemokama nesikeičiančios kainos garantija
- Nemokama multi pakeitimų garantija
- Pradinė įmoka tik 10%
- Specialios atšaukimo sąlygos
- Papildoma 3% nuolaida užsakymui pritaikoma kliento paskyroje
- 7% nuolaida visoms SeePlaces vietinėms ekskursijoms.

Susipažinkite su visais „Itaka“ žiemos pasiūlymais paspaudę šią nuorodą.

Keliaukite į Madeirą

Keliaukite į Egiptą

Itaka SMART

Skaitykite daugiau

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter