phone mobile heart Kelionių organizatorius ITAKA Kelionių organizatorius ITAKA Flag of Belarus airplane
>Blogas>

Į Keniją išlydėti pirmieji tiesioginio skrydžio keleiviai

Į Keniją išlydėti pirmieji tiesioginio skrydžio keleiviai
	
Leonīdsas Močeņovsas

Leonīdsas Močeņovsas
Direktorius
2024-01-08 | #Kenija

Į Keniją išlydėti pirmieji tiesioginio skrydžio keleiviai

Šeštadienį ankstų rytą iš Vilniaus pakilo pirmasis avialinijų „GetJet Airlines“ lėktuvas tiesioginiam skrydžiui į Keniją. Būrį keliautojų Vilniaus oro uoste į pirmąją kelionę Kenijos kryptimi išlydėjo skambantys Afrikos būgnai, keleivių taip pat laukė dovanos ir kitos staigmenos.

Dar prieš aušrą šilumos bei naujų įspūdžių ištroškę keliautojai Vilniaus oro uoste buvo sutikti su muzika ir dovanomis. Iš čia pakilo lėktuvas, kuriuo keliautojai iš Lietuvos tiesioginiu skrydžiu pasiekė Keniją. Pirmą kartą keliones į egzotiškąją Keniją be persėdimo organizuoja kelionių organizatorius „Itaka“ su avialinijomis „GetJet Airlines“.

Pasak lietuviškų orlaivių nuomos ir užsakomųjų skrydžių avialinijų vadovės Rūtos Kulvinskaitės, pirmam skrydžiui į Keniją pakilęs lėktuvas žymi puikią metų pradžią.

„Džiaugiamės, jog kartu su partneriais keliautojams galime pasiūlyti naujų, išskirtinių žiemos atostogų krypčių. Nors mūsų orlaiviai yra tūpę daugiau nei 50 šalių visame pasaulyje, Kenija mums – nauja ir įdomi kryptis. Esame sukaupę nemažą užsakomųjų skrydžių patirtį, tad tikiu, kad patyrusi pilotų bei oro palydovų komanda užtikrins sklandžią ir malonią kelionę iki Kenijos“, – sako R.Kulvinskaitė.

Į Keniją išlydėti pirmieji poilsiautojai
Į Keniją išlydėti pirmieji poilsiautojai

Kenija nuo Lietuvos nutolusi daugiau nei 6000 km. Tiesioginis skrydis su sustojimu Egipte, Hurgadoje, truks apie 11 valandų. Sustojimo metu keleiviams lėktuvo palikti nereikės, jo metu bus papildytos kuro atsargos.

„Nuolat plečiame savo išskirtinių kelionių krypčių spektrą ir labai džiaugiamės šia naujiena. Tikiu, kad Kenija keliautojus sužavės savo kultūra, įspūdinga gamta ir suteiks daug įspūdžių. Smagu, kad keliautojams galime pasiūlyti sklandžią kelionę nuo Vilniaus iki Kenijos, užtikrinant aukščiausią paslaugų kokybę“, – sako „Itaka“ vadovas Leonidas Močenovsas.

Kiti skrydžiai į Keniją įvyks jau sausio 13, 20, 26 ir vasario 3 dienomis. Keliautojai gali rinktis 7 arba 14 dienų trukmės atostogas. Nuo vasario vidurio „Itaka“ kartu su „GetJet Airlines“ skraidins poilsiautojus į Marsa Alamo kurortą Egipte, o pavasarį pasiūlys kryptį į saulėtąją Madeirą.

Keliaukite į Keniją

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter